От алкохолен делириум към вандалски погром в Големия брат

Идва Сляпа седмица за съквартирантите...
29 окт 2008 20:10,
18

Камен си тръгна, но преди това ги натвори едни...

Пиян като кирка, заедно с Филип се опита да изпотроши къщата на Big Brother.


А около Георги отново се заформя любовен триъгълник.

Младежът, живял в Англия, твърди, че не е толкова консервативен, колкото повечето българи, и че след като от 2 месеца не е имал сексуални контакти, вече би могъл да се справи с Таня и... Мартин, без значение.

Така той обясни грубото си, понякога, отношение към точно тези двама свои съквартиранти.

Георги разкри, че се опитва да ги отблъсне, защото мераците му към двамата излизат извън контрол.

"...бих те изплющял, Марти... въпреки че не съм гей", обърна се Жоро към нежния младеж от Харманли, докато Таня се обиди, че изгората й може да я сравнява с един мъж.

Така опитите на Георги да отблъсне двата си обекта на желание спорадично се увенчават с успех.

Сляпа седмица след страшния съд!

Тази седмица Big Brother ще даде нова седмична мисия на съквартирантите.

Тя ще се казва „Сляпа седмица” и ще бъде разделена на няколко по-малки мисии, които ще формират крайния резултат. Както се досещате от името й, оцелелите от Страшния съд съквартиранти ще трябва да живеят, работят и изпълняват задачите на Big Brother с превързани очи – на сляпо.

След като незрящата Мила напусна къщата, съквартирантите ще имат възможността да се поставят поне за няколко дни на нейно място.

Всичко за Big Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
do 16 преди 15 години
i hora bez kabelna pak ne go gledat....
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това някой гледа ли го изобщо?Може би хората без кабелна ТВ?
15
0
 
0
 
! Отговори
*crazy girl*, 26год. преди 15 години
;D ае не се е***** с кака си! :-P
14
0
 
0
 
! Отговори
breh преди 15 години
Офтопик: Ае *crazy girl* я дай няк'ви координати за връзка с тебе :П
13
0
 
0
 
! Отговори
*crazy girl*, 26год. преди 15 години
Сладур, има хора всякакви и навсякъде! ;) Разни хора, рани идеали! ;) Радвай се на ББ4 ;) разпускай ако искаш и ти по същия начин - щом ти харесва, няма нищо лошо! ;) Средата в която един човек се движи/живее/ е определяща и с огромно значение за неговото развитие! :) Но пък всеки човек има право на избор - кои да са му приятели, какво да гледа, какво/как/къде да прави ... :)))А оперетите са хубаво нещо! ;) И театърът - също! :))) и киното ... концертите ;) всичко е хубаво и интересно, за всеки според собствените му интереси! :))) Въпросът е в това, до какво ниво си стигнал в интелектуалното си развитие и от какво имаш нужда в настоящия момент! ;) Колкото повече израстваш - толкова повече неща те интересуват и не се ограничаваш само с един (или подобни на въпросния видео материал, предполагам) начин/и за разпускане! ;)ENJOY yourself!
12
0
 
0
 
! Отговори
T-Storm преди 15 години
Хахах даа клипа изобщо не е просташки, ама хич....Изпускане на пара, забавление... да ако съм на 6 години може би...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм гледал нито един епизод на това недуразумение след първия сезон, това не е моето предаване, така си преценявам. Иначе, който иска да си го гледа, нямам нищо против! Стана ми интересно, и аз не знам защо, може би заглавието ме провокира - "вандалски погром" и за това питам, абсолютно добронамерено между другото, хората които са го гледали. В крайна сметка има ли погром?! Верно ли някой се опитал да потроши къщата?! Защото на клипа видях двама човека, които се опитват да си строшат крайниците и нищо повече?!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а кога Нова телевизия ще ги дава как се|рат? Мисля, че както са тръгнали по просташката линия, хората, които гледат това предаване няма да чакат дълго!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А когато твърдите, че всички в България са простаци, не забравяйте, че в това число сте и вие, които пишете тук. И какво пък толкова просташко видяхте в този клип. Просто двамата изпускат парата и се забавлявате. Ама вие сте толкова тесногръди, че само оперети да дават по телевизията, пак ще я нарочите за простащина.
8
0
 
0
 
! Отговори
IVo 24 год. преди 15 години
и аз гледам каквото ми е кеф (когато има време) но ми писна да слушам от някакви недое**ни хора само да се оплакват как всичко било неморално , било под всякаква критика , това ни било зле онова не им харесва и т.н. . Верно не живеем в розов свят , но все пак човек трябва да гледа с по-оптимистично на нещата и да не се впряга толкова , айде успех на всички и приятен ден
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
скучно им е на хората, поне се забавляват, вместо да лежат по цял ден :D
6
0
 
0
 
! Отговори
*crazy girl*, 26год. преди 15 години
Иво, гледай каквото ти е кеф, баце! ;) Всеки има право на избор! Аз телевизия не гледам и ми е мноОООого добре! :-P иначе - Вучков има фенове ;) ... баба ти (и моята т.е.) :-D, ще ти каже колко е велик! ;) нЕма значение, че светът се променя всеки ден и човек трябва да гледа напред и да се бори всеки ден, а не да живее със спомените и да оплаква "светлото" минало! ;)
5
0
 
0
 
! Отговори
*crazy girl*, 26год. преди 15 години
... а най-абсурдно е, когато по радиото оповестяват случки от къщата*, наравно с новините от страната и чужбина! :-! е това вече ми е непонятно?! всъщност мен и тук (в ) не ме кефи когато разни журналисти се чудят, каква глупост от къщата* да напишат, вместо новина! ;) но всъщност реалността е такава: хората, които се интересуват от глупости или не се интересуват от сериозни неща, в България са много - всички онези, които мрънкат по цял ден и се оплакват, че светът и хората край тях са им криви, вместо първо да потърсят причината в себе си! ;)p.s. успех на всички! ... и аман от глупави риалити предавания! :-D
4
0
 
0
 
! Отговори
IVo преди 15 години
айде като толква ревете че това опорочава , онова е разврат дайте пример , какво да се пуска на телевизията ? Професор Вучков ? Волен или само с политика да ни занимават ? айде предложете нещо
3
0
 
0
 
! Отговори
J преди 15 години
V edna prosta6ka darjava, ima samo prostazi, kakvo drugo??? Za sajalenie tova e deistvitelnosta ni!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 15 години
Съгласен съм.Нали гледате телевизия-стачки,глад,затварят Кремиковци,вдигат цените.Доган иска да живее като Бог,защото веднъж са живеело..... и най-накрая Big Brother-простотия до шия и нищо общо с българската действителност.*** народ и много слаба държава
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Big Brother e един от инструментите които водят до опростачването на народа ни.